Strandweelde
Overnachten op het strand
Bijzonder overnachten aan zee

Bagageservice

Strandslaaphuisjes vanaf duinen

Bagageservice bij aankomst en vertrek

Bagageservice bij aankomst en vertrek

Na een lange (of korte) reis checkt u in bij de receptie van Camping Zonneweelde.

Hier ontvangt u het informatiepakket en de sleutels van uw strandslaaphuisje.

Inchecken is mogelijk vanaf 15:00 uur.

Komt u vroeger? U bent van harte welkom om te genieten van een kopje koffie of thee en de kinderen mogen al gebruik maken van de speeltuin!

Wij kunnen u niet voor 15.00 uur inchecken, de schoonmaak en eindcontrole zullen nog in volle gang zijn. Graag willen wij de maximale kwaliteit garanderen, zodat u optimaal kunt genieten van het verblijf.

Goed om te weten:

  • Op dag van aankomst kunt u tussen 15.00 en 17.00 uur gebruik maken van de bagageservice
  • Bent u later of staat u in de file? Gelieve dit tijdig door te geven aan de receptie (+ 31 (0) 117 371 910). We kunnen dan afspreken waar u de sleutel van het huisje kunt vinden. Wij kunnen dan geen bagageservice garanderen, echter wel de mogelijkheden bespreken.
  • Op dag van vertrek dient u voor 10.00 uur het strandhuisje te verlaten, maar wij vragen u om uw bagage vanaf 09.30 uur klaar te hebben staan, onze bagageservice voor het transporteren van uw bagage zal dan starten.
  • Vanaf de check-in locatie is het ongeveer 2 km (5 min) naar de locatie van de strandslaaphuisjes.

Let op: het is niet toegestaan om zelf met de auto over de duinen en het strand naar het huisje te rijden.

Bolderwagen:

Op de parking van Strandweelde zijn er bolderwagens voor u beschikbaar.

Wenst u tussentijds iets te vervoeren? Maak dan gebruik van deze handige bolderwagens. Ze zijn voorzien van grote wielen die met gemak over het strand rijden.

De bolderwagens zijn voor gezamenlijk gebruik. Gelieve ze na gebruik weer terug te plaatsen en vast te zetten met het slot.

Fietsen:

U kan eenvoudig op de dag zelf een (elektrische)fiets huren bij de receptie van Camping Zonneweelde.

Heeft u zelf fietsen die u mee wenst te nemen?
U mag de fietsen op camping Zonneweelde plaatsen. Er zijn rekken voorzien waar u de fiets met een eigen slot kan vastmaken.

Kostbare bagage:

Het gebruik van onze bagageservice is op eigen risico. Gelieve er rekening mee te houden dat het vervoer over het strand nogal ‘hobbelig’ kan zijn en alle spullen gezamenlijk in een aanhangwagen vervoerd worden. Breekbare zaken en kostbare spullen waar u erg zuinig op bent kunt u daarom het beste te voet of met de bolderwagen meenemen.