Strandweelde

Camping Zonneweelde

De gezelligste familiecamping van Zeeland

Camping Zonneweelde

Op loopafstand van de strandslaaphuisjes ligt Camping Zonneweelde. Een heerlijke familiecamping aan de kust van Zeeuws-Vlaanderen. U checkt in bij de receptie van de camping en daar krijgt u de sleutels en de route naar de strandslaaphuisjes.

Op de camping is een buitenzwembad met een mooie waterspeeltuin. Bovendien is er ook een foodmarket met ovenverse broodjes, coffee-to-go en verse jus d'orange. In de food market worden iedere dag de broodjes gebakken die u via de app kunt bestellen. De broodjes worden iedere ochtend aan de strandhuisjes geleverd.

Piazza Italian kitchen


In het centrumgebouw centraal gelegen op de camping vind je ook ons Italiaans restaurant Piazza! Voor de meeste verse pizza’s, pasta’s en andere gerechten ben je hier ook meer dan welkom. Als vakantieganger van de strandhuisjes kun je pizza’s van Piazza laten bezorgen tot aan uw vakantieverblijf. De grote indoor speeltuin met kinderbioscoop en interactieve speelmuur bevindt zich ook in het centrumgebouw. Hier kunnen kinderen zich uren uitleven als de zon zich even niet laat zien, terwijl de ouders kunnen genieten in de lounge bij de speeltuin of in het restaurant.

Ben je nog opzoek naar een vergaderruimte op een unieke locatie? Ook dat bied Piazza aan! Check hier onze work @ sea arrengementen

Ontdek de NIEUWE Luxe Accommodaties & Lodges

Van alle gemakken voorzien en met de luxe van thuis!

Een vakantie met alle faciliteiten in de buurt vindt u bij Zonneweelde, Vakantie aan Zee. Ervaar de optimale strandbeleving aan de Zeeuwse kust zowel binnen in de accommodatie als buiten op het veld. Voel je welkom in de ruime lodges. Kies bijvoorbeeld voor de Duin Lodge de Luxe met 2 badkamers, de Beach Loft Wellness met luxe privé infrarood sauna of een ruime Zonneweelde Lodge met airco.