Strandweelde

Camping Zonneweelde

De gezelligste familiecamping van Zeeland

Camping Zonneweelde

Op loopafstand van de strandslaaphuisjes ligt Camping Zonneweelde. Een heerlijke familiecamping aan de kust van Zeeuws-Vlaanderen. U checkt in bij de receptie van de camping en daar krijgt u de sleutels en de route naar de strandslaaphuisjes.

Op de camping is een Italiaans restaurant Piazza Nieuwvliet met zicht op het buitenzwembad en de mooie waterspeeltuin. Bovendien is er ook een frituur met verse Zeeuwse friet en snacks en een foodmarket met ovenverse broodjes, coffee-to-go en verse jus d'orange. In de food market worden iedere dag de broodjes gebakken die u via de app kunt bestellen. De broodjes worden iedere ochtend aan de strandhuisjes geleverd.

Wist u dat... gasten die in het strandhuisje verblijven van alle campingfaciliteiten gebruik mogen maken! Dus ook van het buitenzwembad, de kinderanimatie (Nederlandse schoolvakanties),  de grote indoor speeltuin etc. 

De grote indoor speeltuin met kinderbioscoop en interactieve speelmuur bevindt zich in het centrumgebouw dat centraal gelegen is op de camping. Hier kunnen kinderen zich uren uitleven als de zon zich even niet laat zien, terwijl de ouders kunnen genieten in de lounge bij de speeltuin of in het Italiaans restaurant Piazza Italian Kitchen.

 

Ontdek de NIEUWE Luxe Accommodaties & Lodges

Van alle gemakken voorzien en met de luxe van thuis!

Een vakantie met alle faciliteiten in de buurt vindt u bij Zonneweelde, Vakantie aan Zee. Ervaar de optimale strandbeleving aan de Zeeuwse kust zowel binnen in de accommodatie als buiten op het veld. Voel je welkom in de ruime lodges. Kies bijvoorbeeld voor de Duin Lodge de Luxe met 2 badkamers, de Beach Loft Wellness met luxe privé infrarood sauna of een ruime Zonneweelde Lodge met airco.